Tegnestue​

​MONOMAL

ATELIER FOR ARKITEKTUR & DESIGN

​Monomal har eksisteret siden 2008 og drives af arkitekterne Uffe Topsøe-Jensen og Kira Snowman som tegnestue arkitektur og design indenfor boligskala.

Alle projekter udvikles i vores unikke duo samarbejde, hvor både kompetencer og personligheder i et samspil er fordelagtige i udviklingen af boligprojekter for tegnestuens kunder.

Vi gør en stor dyd ud af at kende og arbejde sammen på alle projekter og deltager i fælleskab i møderne med både kunder, producenter, håndværkere etc.

Dette sikrer en sublim projektudvikling til stor fordel for vores bygherre.

​Tegnestuen drives fra stuehuset på en renoveret gård lidt udenfor Hornbæk, hvor vi også bor privat i boliglængerne indrettet i de tidligere staldbygninger.

Gårdens placering i `Naturpark Kongernes Nordsjælland´ er til stor inspiration i og med udviklingen af projekterne for os begge, ligesom vores kunder får et nært og indgående indblik i Monomal´s unikke placering og private omgivelser.

Vi arbejder med alt fra nybyggeri, om -og tilbygning, til renovering og istandsættelse.

Derudover tegner vi specialdesignede boligløsninger på køkkener og andet fast inventar, der er med til at sætte personligt præg på boligen.​

Monomal præsentationsvideo​

__p__ (2)

UFFE TOPSØE- JENSEN

​KIRA SNOWMAN

ARKITEKTER CAND.ARCH

​RØDBØGEGAARD

​PLEJELTVEJ 9A, HAVREHOLM

3100 HORNBÆK

INFO@MONOMAL.DK

+45 2624 9094

facebook    instagram