Skip to main content
Hvem er vi

Om tegnestuen MONOMAL

Rådgivning om arkitekttegnede tilbygninger, renoveringer, ombygninger, nybyg og sommerhuse

Tegnestuen drives fra en fin, gammel butik I hjertet af Hornbæk, på grænsen mellem plantagen og havet. Området omkring den storslåede natur er til stor inspiration i og med udviklingen af projekterne.

Vi udvikler boliger i hele Danmark, herunder mange i København og Nordsjælland. Uffe Topsøe-Jensen og Kira Snowman er begge uddannede Arkitekter fra Kunstakademiets Arkitektskole i København I 2007 og 2008 og har hentet stor inspiration fra længerevarende inspirationsrejser og ophold I bla. Chile og Japan. Tegnestuen er en 2 mands tegnestue med stor fokus på det nordiske udtryk. For tegnestuen er enkelthed, dagslysforhold og materialitet vigtige ingredienser til unikke boliger.

Monomal er en del af brancheforeningen Danske BoligArkitekter, der sætter høje krav til sine medlemmers erfaringer, kompetencer og uddannelsesniveau. Her kan du læse mere om vores tidligere projekter samt de branchestandarder, vi lever op til for at være medlem af Danske BoligArkitekter.

Vi kan bistå med blandt andet rådgivning i forbindelse med alt lige fra arkitekttegnede tilbygninger, renoveringer og ombygninger til istandsættelse og nybyggeri.

​Derudover tegner vi specialdesignede boligløsninger på køkkener og andet fast inventar, der er med til at sætte personligt præg på boligen.​

Du kan læse mere herunder om de forskellige typer opgaver, vi rådgiver i forbindelse med.

Vision og metode

Arkitekttegnet tilbygning

Vi kan tilbyde rådgivning, hvis du ønsker at få bygget en arkitekttegnet tilbygning til både ældre og moderne bygninger.

I arbejdet med tilbygninger tager vi udgangspunkt i en programmatisk analyse, hvor omgivelser, stedet, materialitet, ønsker og behov flettes sammen til et fælles afsæt og forståelse, så tilbygningen bidrager til mere plads såvel som større sammenhænge i hele boligen.

Ombygning og renoveringsopgaver

Ved ombygning og renoveringsopgaver afkoder og analyserer vi de eksisterende løsninger og materialer med henblik på at fremhæve og videreudvikle det mest særprægede ved boligen, hvad enten det er et klassisk eller moderne byggeri.

Nuværende materialer og arkitektur nytænkes, optimeres og udfordres i vores stræben efter at skabe optimale rumlige løsninger, der omsætter tanker til rumlig virkelighed og værdi.

Specialbyggede sommerhuse

Vi rådgiver i forbindelse med sommerhusbyggerier, hvor løsninger i rumlighed, sammenhænge og karakter indskrives i stedet.

Med vores hjælp kan du få et sommerhus, hvor du føler dig fysisk og mentalt tilpas i din fritid, og hvor hvert delelement bidrager til et samlet hele.

Nybyggeri

Vi designer og projekterer nybyggerier, hvor din personlige stil kombineres med skandinaviske dyder, enkle udtryk og tidløst design.

Vi arbejder både med speciallavede boliger, men tilbyder også vores eget arkitekttegnede huskoncept.

Med grundige drøftelser og hensyntagen til omkostninger og øvrige omstændigheder hjælper vi dig med at skabe dit drømmehjem fra bunden.

Kontakt os hvis du ønsker en samtale

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med en arkitekttegnet tilbygning, renovering eller et sommerhusbyggeri, så er du velkommen til at kontakte os og booke en samtale.