Skip to main content
Hvem er vi

Om tegnestuen

Rådgivning om arkitekttegnede tilbygninger, renoveringer, sommerhuse og meget andet

Om tegnestuen Monomal

​Tegnestuen drives fra stuehuset på vores renoverede gård lidt uden for Hornbæk, hvor vi også bor privat i boliglængerne indrettet i de tidligere staldbygninger.

​Gårdens placering i ’Naturpark Kongernes Nordsjælland’ er til stor inspiration i og med udviklingen af projekterne for os begge, ligesom vores kunder får et nært og indgående indblik i Monomals unikke placering og private omgivelser. Vi tager del i byggeprojekter i hele Danmark, herunder mange i København og Nordsjælland.

Monomal er en del af brancheforeningen Danske BoligArkitekter, der sætter høje krav til sine medlemmers erfaringer, kompetencer og uddannelsesniveau. Her kan du læse mere om vores tidligere projekter samt de branchestandarder, vi lever op til for at være medlem af Danske BoligArkitekter.

Vi kan bistå med blandt andet rådgivning i forbindelse med alt lige fra arkitekttegnede tilbygninger, renoveringer og ombygninger til istandsættelse og nybyggeri.

​Derudover tegner vi specialdesignede boligløsninger på køkkener og andet fast inventar, der er med til at sætte personligt præg på boligen.​

Du kan læse mere herunder om de forskellige typer opgaver, vi rådgiver i forbindelse med.

Vision og metode

Arkitekttegnet tilbygning

Vi kan tilbyde rådgivning, hvis du ønsker at få bygget en arkitekttegnet tilbygning til både ældre og moderne bygninger.

I arbejdet med tilbygninger tager vi udgangspunkt i en programmatisk analyse, hvor omgivelser, stedet, materialitet, ønsker og behov flettes sammen til et fælles afsæt og forståelse, så tilbygningen bidrager til mere plads såvel som større sammenhænge i hele boligen.

Ombygning og renoveringsopgaver

Ved ombygning og renoveringsopgaver afkoder og analyserer vi de eksisterende løsninger og materialer med henblik på at fremhæve og videreudvikle det mest særprægede ved boligen, hvad enten det er et klassisk eller moderne byggeri.

Nuværende materialer og arkitektur nytænkes, optimeres og udfordres i vores stræben efter at skabe optimale rumlige løsninger, der omsætter tanker til rumlig virkelighed og værdi.

Specialbyggede sommerhuse

Vi rådgiver i forbindelse med sommerhusbyggerier, hvor løsninger i rumlighed, sammenhænge og karakter indskrives i stedet.

Med vores hjælp kan du få et sommerhus, hvor du føler dig fysisk og mentalt tilpas i din fritid, og hvor hvert delelement bidrager til et samlet hele.

Nybyggeri

Vi designer og projekterer nybyggerier, hvor din personlige stil kombineres med skandinaviske dyder, enkle udtryk og tidløst design.

Vi arbejder både med speciallavede boliger, men tilbyder også vores eget arkitekttegnede huskoncept.

Med grundige drøftelser og hensyntagen til omkostninger og øvrige omstændigheder hjælper vi dig med at skabe dit drømmehjem fra bunden.

Kontakt os hvis du ønsker en samtale

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med en arkitekttegnet tilbygning, renovering eller et sommerhusbyggeri, så er du velkommen til at kontakte os og booke en samtale.